DK  |  EN

Privatlivspolitik

​Der skal være styr på din data - og derfor har vi udarbejdet nedenstående politik.

Privatlivspolitikken ​er sidst opdateret d. 25-5-2020 af Nordisk Aktuarservice. Version 1.0.

Indhold i denne privatlivspolitik:

1. ​Introduktion

2. ​Personoplysninger

3.​ Behandlingsgrundlag og formål

4.​ Cookies

5.​ Henvendelser på webstedet

6.​ Download af materialer

7.​ Behandling af ansøgninger

8.​ Hvor længe vi opbevarer persondata

9.​ Sikkerhed

10. ​Dine rettigheder

11.​ Underdatabehandlere

12.​ Udgiver

1. Introduktion

Denne privatlivspolitik vedrører webstedet https://aktuarservice.com.

Nordisk Aktuarservice “vi“, “os“, “vores“ og “os selv” anerkender vigtigheden af ​​privatlivets fred. Denne privatlivspolitik er til for at hjælpe dig med at forstå, hvordan vi behandler persondata, der opsamles af Nordisk Aktuarservice og hvor indholdet administreres af Nordisk Aktuarservice. Derudover vil vi gerne oplyse dig om, hvilke rettigheder du har som bruger, når vi håndterer dine personoplysninger.

2. Personoplysninger

Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til, for- og efternavn, alder, køn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads. Det betyder at persondata er enhver form for information, der kan henføres til en bestemt person, også selv om personen kun kan identificeres, hvis oplysningen kombineres med andre oplysninger.

Du kan tilgå vores hjemmeside uden at afgive nogen former for personoplysninger. Der vil kun blive registreret personlige oplysninger (navn, telefonnummer og e-mailadresse) på dig, hvis du aktivt benytter dig af vores kontaktformular, ved at udfylde ovennævnte oplysninger og derefter trykker på ”Send besked”.

Alle , der bliver givet til Nordisk Aktuarservice igennem ovennævnte kontaktformular registreres og indsamles i vores mailsystem og opbevares derefter i vores interne system, såfremt vi ser grund til at gemme oplysningerne. 

3. Behandlingsgrundlag og formål

Vi har brug for visse personoplysninger, for at kunne levere relevant information eller kommunikation til dig.

Vi indsamler på vores websted og behandler følgende oplysninger om dig, når du:

·​Sender en besked via en af vores kontaktformularer på webstedet

·​Indsender en uopfordret jobansøgning

Ved brug af kontaktformularen indsamler vi udelukkende de personoplysninger, der er nødvendige for at behandle din henvendelse.

Vi indsamler oplysningerne for at kunne:

  • ·​Forbedre vores websted
  • ·​Levere relevant information eller kommunikation til dig
  • ·​Udarbejde et uforpligtende tilbud

4. Cookies

Vi anvender såkaldte tracking cookies til bl.a. webanalyser på vores hjemmeside. Det gør vi, fordi webanalysen hjælper os med løbende at forbedre vores hjemmeside. Cookies anvendes også til at sikre den optimale brug af hjemmesiden. Vi bruger ikke data fra cookies til at indsamle personlige oplysninger om dig, som fx “telefonnummer”, “Navn” osv.

Du kan læse mere om vores brug af cookies i vores ”Cookiepolitik” på følgende link: https://aktuarservice.com/cookiepolitik.aspx

5. Henvendelser på webstedet

Når du sender en besked via vores kontaktformularer på webstedet registrerer vi følgende:

·​Dit navn

·​Dit telefonnummer

·​Din e-mailadresse

Disse personoplysninger indsamler vi for at kunne levere relevant information eller kommunikation til dig og/eller udarbejde et uforpligtende tilbud.

De ovennævnte oplysninger registreres og indsamles i vores mailsystem og opbevares derefter i vores interne system, hvis vi ser grund til at gemme oplysningerne.

6. Download af materiale fra Nordisk Aktuarservice’ hjemmeside.

Med download af materiale fra Nordisk Aktuarservice’ hjemmeside menes ALT, der er downloadet fra webstedet: https://aktuarservice.com.

Vær opmærksom på, at Nordisk Aktuarservice har taget alle rimelige forholdsregler for at minimere risiko for vira, men vi er ikke i stand til at garantere, at det du downloader, ikke indeholder vira. Vælger du at åbne det materiale du har downloadet, er det derfor dit eget ansvar. Vi påtager os intet ansvar for skade og tab, der måtte opstå - direkte som indirekte - ved modtagelse, åbning og brug af det downloadede materiale.

7. Behandling af jobansøgninger

Når du sender en uopfordret ansøgning til Nordisk Aktuarservice, behandler vi følgende informationer, i det omfang du har oplyst derom:

  • ·​Dit navn
  • ·​Din adresse
  • ·​Din e-mailadresse
  • ·​Dit telefonnummer
  • ·​Dit CV
  • ·​Dit foto, hvis vedhæftet
  • ·​Samt alle andre relevante dokumenter, der måtte være sendt med

Informationerne bruger vi til at kommunikere med dig som ansøger og til at vurdere relevansen af din ansøgning. Dine data bliver behandlet strengt fortroligt og kun af ledelsen i Nordisk Aktuarservice. Alle persondata, som ansøgeren oplyser til Nordisk Aktuarservice, bliver udelukkende samlet, behandlet og brugt med henblik på vurdering af din ansøgning.

8. Hvor længe vi opbevarer persondata

Persondata modtaget gennem hjemmesidens kontaktformularer slettes efter senest 6 måneder.

Der kan i visse tilfælde være persondataoplysninger, der opbevares i længere tid, hvis det er nødvendigt fastslå, forsvare og/eller gøre retskrav gældende. Det kunne f.eks. være, hvis der er en igangværende anmeldelse af en ulovlig handling til politimyndighederne eller lignende.

9. Sikkerhed

Nordisk Aktuarservice anvender tekniske og organisatoriske foranstaltninger, der sikrer integritet og fortrolighed i forbindelse med behandlingen af personoplysninger. Vær opmærksom på, at Nordisk Aktuarservice har taget alle rimelige forholdsregler for at minimere risikoen for vira, men vi kan på intet tidspunkt garantere, at vi ikke bliver udsat for et hackerangreb. 

10. Dine rettigheder

”Databeskyttelsesforordningen” giver dig en række rettigheder.

Se: https://www.datatilsynet.dk/generelt-om-databeskyttelse/lovgivning/

Du har ret til:

  • Ret til indsigt: Du har ret til at se de personoplysninger Nordisk Aktuarservice behandler om dig, og få en række oplysninger om behandlingen (artikel 15).

  • ·​Ret til berigtigelse: Du kan få berigtiget, slettet eller blokeret oplysninger, der er forkerte eller vildledende eller behandlet i strid med lovgivningen (artikel 16-18).

  • ·​Ret til sletning: Du har som udgangspunkt ret til at få slettet dine personoplysninger, hvis én af en række betingelser, der nævnes i ”Databeskyttelsesforordningen” er opfyldt (artikel 17). Du kan klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med vores behandling af dine personoplysninger (artikel 77).​

  • ·​Ret til begrænsning af persondata behandling: Du har ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger, hvis én af en række betingelser er opfyldt (artikel 18).

  • ​·​Ret til dataportabilitet: Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring (artikel 20).

  • ·​Ret til indsigelse: Du har ret til at gøre indsigelse mod en ellers lovlig behandling af dine personoplysninger (artikel 21).

  • ·​Ret til ikke at være genstand for en automatisk afgørelse: Du har ret til ikke at være genstand for en automatisk afgørelse udelukkende baseret på automatisk behandling, herunder profilering (artikel 22).

Du kan gøre brug af dine rettigheder ved at kontakte Nordisk Aktuarservice på mail: info@aktuarservice.com. Du har dertil også ret til at klage til Datatilsynet over Nordisk Aktuarservice’ behandling af personoplysninger. Se mere på www.datatilsynet.dk.

11. Brug af underleverandører/underdatabehandlere

Følgende underleverandører/underdatabehandlere anvendes af Nordisk Aktuarservice:

Danaweb A/S

Navn: Danaweb

Webadresse:https://danaweb.dk

Behandlingens formål og behandlingsaktiviteter:​

Nordisk aktuarservice’ hjemmeside bliver hostet af Danaweb.

Data der udveksles:

Nordisk Aktuarservice udveksler ingen persondata med Danaweb - de kan kun tilgå data gennem supportsager oprettet af Nordisk aktuarservice.

Cortex Consult A/S

Navn: Cortex Consult

Webadresse:https://cortexconsult.dk/

Behandlingens formål og behandlingsaktiviteter:

Nordisk Aktuarservice anvender Cortex Consult til it-løsninger, it-sikkerhed og hosting af mail. Cortex Consult tilgår kun data gennem supportsager - i henhold til den gældende lovgivning.

Data der kan blive tilgået:

Nordisk Aktuarservice har en databehandleraftale med Cortex Consult, der som følge af aftalen kun kan tilgå data gennem supportsager oprettet af Nordisk Aktuarservice.

Microsoft Corporation

Navn: Microsoft

Webadresse: https://www.microsoft.com/da-dk/

Behandlingens formål og behandlingsaktiviteter:​

Microsoft leverer Office365, som Nordisk Aktuarservice anvender til mailhåndtering og kalenderstyring.

Data der udveksles​

Nordisk Aktuarservice udveksler ingen persondata med Microsoft. De kan kun tilgå data gennem supportsager oprettet af Nordisk Aktuarservice.


Webits ApS

Navn: Webits

Webadresse:https://webits.dk/

Behandlingens formål og behandlingsaktiviteter:​

Nordisk aktuarservice anvender Webits’ heatmapp værktøj til at analysere og synliggøre besøgendes interaktion på hjemmesiderne: https://aktuarservice.com/.

Dette er for at forbedre vores hjemmeside løbende, og til brug for statistik til intern brug.

Data der udveksles

Data omkring bevægelsesmønstre udveksles, dog udveksles der ingen former for persondata.

Google Inc.

Navn: Google Analytics

Webadresse:https://google.com/

Behandlingens formål og behandlingsaktiviteter:

Nordisk Aktuarservice anvender Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google Analytics. Google kan videregive informationerne til tredjepart, hvor loven kræver dette, eller til tredjepart, som udfører opgaver for dem. Der kan læses mere om det på Googles hjemmeside under ”Google Analytics”.

Data der udveksles:

Nordisk Aktuarservice udveksler ingen persondata med Google.

12. Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Nordisk Aktuarservice

Nørre Voldgade 9 1th

1358 København K

Telefon: +45 3535 5462

E-mail: info@aktuarservice.com

 

Henvendelse kan ske her​

Har De spørgsmål eller andre henvendelser, er De velkommen til at benytte formularen herunder.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Information​​

Nordisk Aktuarservice ApS

Hvorfor vælge os?

correct Individuelle løsninger

correct Kompetent rådgivning

correct Erfarne eksperter

correct God service

correct Tæt samarbejde med kunden

Medlem af EURACS

Vi er medlem af Europas paraplyorganisation for professionelle aktuarer EURACS.

Læs mere hos EURACS

Cookiepolitik

Privatlivspolitik

linkedin (1)  Find os på LinkedIn